برای مشاهده این صفحه ابتدا باید وارد سایت شوید


ویزای شینگن

 

صدور ویزای شینگن طی پیمانی در سال1985 در لوکزامبورگ بین کشورهای فرانسه،آلمان،هلند،بلژیک و لوکزامبورگ

منعقد گردید و به مرور کشورهای دیگر اروپائی به پیمان شینگن ملحق شدند.

 

بر طبق پیمان شینگن کشورهای عضو بدون نیاز به اخذ ویزای جداگانه میتوانند در کشورهای مورد نظر مسافرت نمایند.

هم اکنون کشورهای عضو شنگن 26 کشور میباشند و عبارتند از:

 

اتریش، بلژیک، جمهوری چک ، دانمارک ، فنلاند ، فرانسه،آلمان، یونان، ایسلند، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ،

مالت،نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، سوئد، سوئیس، مجارستان، استونی، ایتالیا، هلند، اسپانیا    

 

 

" با اخذ ویزای شینگن به راحتی میتوانید در کشورهای اروپائی سفر نمائید. "

 

 

انواع ویزای شینگن:

 

ویزای شینگن توسط اتحادیه کشورهای عضو شینگن در 4 گروه متفاوت دسته بندی شده اند :

 

A1- گروه :

این نوع ویزا ، ویزای شینگن ترانزیت است و برای مسافرانی صادر میشود که قصد دارند در طول سفر از یکی از

فرودگاههای واقع در حوزه شینگن پرواز خود را تغییر داده و به یکی از کشورهای غیر عضو شینگن سفر نمایند .

 

2- گروه B :

ویزای عبور از محدوده شینگن است ، به عنوان مثال شما قصد دارید با ماشین از چند کشور عضو شینگن عبور کرده و به

مقصدتان که کشوری غیر از کشورهای عضو شینگن است برسید ، این نوع ویزا برای شما مناسب میباشد .

 

3- گروه C :

اصلی ترین ویزای شینگن که اکثر هموطنان ما با این ویزا به کشورهای عضو سفر می کنند ویزای موقت توریستی یا

همان نوع سی میباشد .

 

 D4 - گروه :

 ویزای تجاری شینگن میباشد و برای دریافت این نوع ویزا باید دعوتنامه رسمی از شرکت یا سازمانی که قصد دارید با آن

همکاری کرده یا در حال حاظر مشغول به همکاری هستید داشته باشید .

 

ویزای توریستی شینگن بر طبق برنامه سفر اعلام شده به سفارت از چند روزه تا یکماهه صادر می گردد اما در اکثر موارد

ویزاهای شینگن دارای یکماه اعتبار و دو هفته اجازه اقامت در کشورهای حوزه شینگن هستند .

 

این نوع ویزا به صورت مولتی یا چند بار ورود ( سه ماهه ، شش ماهه ، یکساله تا چهارساله ) نیز صادر می گردد ، که از

شرایط اصلی دریافت آن عبارتند از :

 

داشتن حداقل 2 تا 3 ویزای شینگن قدیمی

گردش حساب بالاتر از 150 میلیون تومان

داشتن شغل معتبر و ارائه مدارک آن

 

ویزای توریستی شینگن بر طبق برنامه سفر اعلام شده به سفارت از چند روزه تا یکماهه صادر می گردد اما در اکثر موارد

ویزاهای شینگن دارای یکماه اعتبار و دو هفته اجازه اقامت در کشورهای حوزه شینگن هستند .

 

جهت دریافت ویزای شینگن یصورت تضمینی و همچنین ویزای مولتی شینگن با ما در تماس باشید

 

نکات بسیار مهم در مورد وقت سفارت شینگن :

 

اولین گام برای سفر به کشورهای عضو شینگن گرفتن وقت سفارت می باشد ، وقت سفارتهای اروپائی  معمولا بین دو

هفته تا چند ماه بعد از زمان درخواست قابل رزرو میباشد ( البته امکان دریافت وقت فوری شینگن نیز وجود دارد )

 

اما بعد از آن مدارکی لازم است که شما باید به سفارتهای شینگن ارائه بدهید که وجود هر یک از این مدارک الزامی بوده

و در صورت عدم ارائه یا ویزای شما ریجکت میشود و یا با نقص مدرک روبرو شده که در هر صورت در برنامه سفر شما

اختلال بوجود می آید .

 

مدارک لازم برای ارائه به سفارت های شینگن : ( این مدارک علاوه بر مدارک اصلی هویتی ، مالی ، کاری

باید ارائه شوند )

 

1-رزرو هتل برای تمامی مدت اقامت و اگر در شهرهای گوناگون اقامت دارید رزرو در هر شهر به صورت جداگانه

2-رزرو پرواز رفت و برگشت ترجیها از ایرلاینهای معتبر

3-برگه تائیدیه وقت سفارت

4-بیمه مسافرتی

5-تکمیل فرم اپلیکیشن

 

نکات مهم در مورد ویزای شینگن :

 

شرایط دریافت ویزای شینگن با دیگر ویزاها متفاوت می باشد و مسافرانی که قصد سفر به کشورهای عضو شینگن را

دارند باید مراقب باشند که به علت نقصی مدارک و یا عدم ارائه مدارک مورد نیاز تقاضای ایشان رد نشود و ریجکتی و

 عواقب آن برایشان اتفاق نیفتد .

در حال حاظر سفارتها به پرینت حساب بانکی و مانده حساب اهمیت زیادی داده و علاوه بر مانده حساب، گردش

حساب نیز برای سفارت خیلی مهم می باشد.به عنوان مثال اینکه شما مبلغی را به صورت یکجا در یک روز به حساب

واریز کرده و همان لحظه پرینت حساب را دریافت کرده و سپس مبلغ را از حساب خارج نمائید از نظر سفارت کاملا مردود

و در صورت استعلام از بانک مورد نظر ( که به احتمال زیاد این کار انجام می شود ) ، تقاضای ویزای شما حتما ریجکت می

شود.

لذا پرینت حساب باید با گردش معقول و مانده حساب بالا باشد .

 

در مورد مدارک شغلی مساله مهم این است که اگر شما در شرکتی خصوصی فعالیت دارید حتما باید لیست بیمه خود

را با مراجعه با شعبه بیمه ای که امور بیمه شما در آن انجام می شود دریافت نمائید . و ارائه گواهی اشتغال به کار به

جز از شرکتهای بزرگ و معتبر و شناخته شده در تمام کشور ارزش چندانی برای سفارت نداشته و مورد تائید نمیباشد.

 

در مورد اسناد مسکونی گاهی اوقات بعضی از مسافران برای کاهش هزینه ترجمه و یا به علت فقدان اطلاعات کافی

تنها به ترجمه یکی از اسناد اکتفا می نمایند ولی بهتر است در صورت دارا بودن چند سند نسبت به ترجمه دو تا سه

سند اقدام نمائید .

 

 

 

برای دریافت مدارک مورد نیاز معتبر و قابل استعلام توسط سفارت میتوانید با ما تماس بگیرید .