برای مشاهده این صفحه ابتدا باید وارد سایت شوید

 

وقت سفارت کانادا



    مدارك مورد نياز براي درخواست ويزاي دیدار اقوام كانادا:


  • 1- اصل و کپی دعوتنامه ارسال شده از طرف فرد مقیم کانادا

  • 2- کپی آخرین برگه مالیاتی دعوت کننده ( Notice of Assessment )

  • 3-  اصل نامه اشتغال به كار دعوت كننده در كانادا

  • 4-  كپي پشت و رو از كارت اقامت دائم يا سيتي زني دعوت كننده

  • 5- اصل و كپي تمام صفحات پاسپورت متقاضی با حداقل یکسال اعتبار

  • 6- کپی پاسپورت های قبلی در صورت وجود ویزای معتبر در آنها

  • 7- کپی پاسپورت سایر اعضای خانواده که همراه شما نیستند.

  • 8- اصل و ترجمه شناسنامه متقاضی ویزا

  • 9- اصل گواهی بانکی جدید که در زمان درخواست بيش از یک ماه از تاریخ آن نگذشته باشد ( برای همه/هرحساب بانکی جاری / پس انداز، سپردۀ کوتاه مدت یا بلند مدت). گواهی بانکی باید حاوی نام شما /یا همسرتان، تاریخ افتتاح حساب، ماندۀ حساب ، تراز ميانگين و/یاگردش حساب باشد.در صورتي كه بخش بين المللي بانكي كه نامه را صادر كرده است نامه انگليسي به دعوت شونده  ارائه كندنيازي به ترجمه رسمي نيست.

  • 10- الف ) در صورتي كه دعوت شونده كارمند است لازم است نامه اشتغال به كار ، حكم شغلي و چند فيش حقوقي خود را ارائه كند. اصل فارسي نامه اشتغال به كار، كپي فارسي حكم شغلي و فيش هاي حقوقي به همراه ترجمه رسمي بايد ارائه شود.

  • ب)در صورتي كه متقاضی در شرکتی خصوصي سهامدار و یا مدير(مدیرعامل یا اعضای هیئت مدیره) باشد بايد مدارك مربوط به شركت خود را ترجمه رسمي نمايد. در اين موارد كپي برگه هاي مالياتي ، روزنامه رسمي شركت و ليست پرسنل بيمه شده شركت و ترجمه رسمي آنها بامهر دادگستري و تأييد امور خارجه كمك پرونده خواهد بود.(مدارک باید ترجمه رسمی گردند و دارای  مهر دادگستری و وزارت امور خارجه باشند)

  • ج) در صورتي كه دعوت شونده داراي جوازكسب است و در زمينه مرتبط با آن مشغول به فعاليت است ، كپي فارسي جواز و ترجمهرسمي آن با مهر دادگستري و تأييد امور خارجه بايد ضميمه پرونده گردد.

  • د )در صورتي كه دعوت شونده داراي مدركتحصيلي دانشگاهي است و در اين زمينه فعاليت ميكند ميتواند مدرك تحصيلي دانشگاهي خودرا ترجمه رسمي كند.

  • 11- مدارک ملکی متقاضی یا همسر ایشان شامل: اسناد املاک مسکونی و تجاری همراه با ترجمه رسمی آنها

  • 12-  در صورتی که فرد دیگری پرداخت هزینه های سفر و اقامت متقاضی را پرداخت مینماید باید در یک دفترخانه اسناد رسمی این موارد را در تعهدنامه قید نماید و اصل و ترجمه آن نیز لازم می باشد. علاوه بر تعهدنامه میبایست مدارک کاری شخص گارانتی کننده نیز ارائه شود.

  • 13-  در صورتي كه همسر متقاضي داراي شرايط شغلي مناسبي باشد مدارك شغلي همسر نيز ميتواند ضميمه پرونده شود تا شرايط مالي و شغلي او براحتي اثبات شود.

  • 14-  كپي برگه اشتغال به تحصيل يا آخرين گواهي تحصيلي فرزند يا فرزندان دعوت شونده همراه با ترجمه

  • در صورتیکه فرزند زیر 18 سال به همراه یکی از والدین یا بدون والدین خود سفر می کند، ارائه مدارک حضانت و یا اجازه نامه از والدین و یا والد دیگر که به این سفر نمی رود، ضروری است. لطفاً فتوکپی یکمدرک شناسایی عکس دار از هر یک از والدین را در این مورد ارائه فرمایید.

  • دو قطعه عكس جديد سایز 3.5 * 4.5از دعوت شونده يا دعوت شوندگان

  •