برای مشاهده این صفحه ابتدا باید وارد سایت شوید


 وقت سفارت آمریکا

 

 

مدارک لازم جهت وقت سفارت آمریکا:

 

  1. 1-  اصل پاسپورت جدید و اصل پاسپورت های قدیمی  
  2. 2-  دو قطعه عکس رنگی جدیدکمتر از 6 ماه گذشته 5*5  mm . عکس از روبرو  ،رنگی ، زمینه سفید
  3. 3- گواهی اشتغال به کار متقاضی به همراه برگه مرخصی برای مدت اقامت.
  4. 4-  فیش حقوقی 3 ماه گذشته – گواهی بیمه تامین اجتماعی با مهر تامین اجتماعی
  5. 5- گواهی اشتغال به تحصیل(برای دانشجویان) و کارت دانش آموزی (برای دانش آموزان)
  6. 6- برای بازنشستگان : کارت بازنشستگی به همراه فیش حقوقی 3 ماه گذشته بازنشستگی
  7. 7- اصل پرینت از ریز موجودی 6 ماه گذشته و در صورت امکان گواهی سپرده های بلند مدت
  8. 8- اسناد ملکی شامل سند منزل مسکونی ، اجاره نامه ، قولنامه رسمی
  9. 9- مدارک لازم دال بر اثبات وجود وابستگی خانواده :   )   کارت ملی - شناسنامه  - سند ازدواج  )
  10. 10- ترجمه کارت پایان خدمت

                         (( مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه ودر صورت نیازبه تایید وزارت امور خارجه و دادگستری برسد))  

 

 

 

فرم وقت سفارت انگلیس کلیک کنید

فرم وقت سفارت کانادا کلیک کنید