برای مشاهده این صفحه ابتدا باید وارد سایت شوید

 

      ویزاهای ایالات متحده آمریکا :

ایالات متحده آمریکا برای متقاضیان سفر به آمریکا انواع مختلفی از ویزا را در نظر گرفته که بنا بر نوع سفر و شرایط مختلف متقاضی یکی از انواع ویزا صادر میگردد.

در این بخش انواع ویزای آمریکا به طور مختصر برای شما عزیزان توضیح داده شده است :

 

انواع ویزای نوع B  :

ویزاهای نوع B برای متقاضیانی که قصد سفر به صورت موقت برای مقاصد توریستی یا شرکت در کنفرانس و یا امور پزشکی را دارند مناسب میباشد.

ویزای    B1/B2:

این نوع ویزای آمریکا در واقع تلفیقی از B2  و  B1 میباشد و تمامی متقاضیانی که برای دیدار اقوام با دعوتنامه رسمی و یا با رزرو هتل بصورت توریستی برای وقت سفارت آمریکا اقدام مینمایند باید این نوع ویزا را انتخاب نمایند.

ویزای  B1 :

این نوع ویزا برای اهدافی مانند : شرکت در همایش یا کنفرانس یا برای قرارداد با شرکتها و از این قبیل موارد مناسب میباشد .  

ویزای B2 :

ویزای B2 بیشتر برای مقاصد پزشکی و درمانی مورد استفاده میباشد .

 

ویزاهای دانشجویی آمریکا: 

ویزاهای دانشجویی کشور آمریکا در 4 گروه دسته بندی میشوند :

M1/J1/F1/H1

 

  ویزای نوع  F1 :

این نوع ویزا برای افرادی تعیین شده است که قصد ادامه تحصیل در یکی از مقاطع لیسانس ، دبیرستان ،کنسرواتور و ... در کشور آمریکا را دارند.

این نوع ویزا هیچگونه محدوده سنی ندارد .  برای اقدام برای دریافت ویزای دانشجویی باید از یک دانشگاه در کشور آمریکا پذیرش داشته باشید و برگه I-20 را هنگام مراجعه به سفارت همراه داشته باشید 

دارندگان ویزایF1  بنا به قوانین ایالتی که دانشگاه در آن قرار دارد و همچنین قوانین دانشگاه انتخابی در طول هر هفته میتوانند 20 ساعت کار کرده و درآمد داشته باشند. 

این ویزا در دو نوع سینگل ( یکبار ورود ) و یا مولتی (چند بار ورود ) صادر میشود .  

 

   ویزای M1 :

این نوع ویزا مختص علاقه مندان به رشته های پزشکی میباشد و اگر از یکی از دانشگاههای معتبر در کشور آمریکا پذیرش داشته باشید با در دست داشتن این ویزا میتوانید برای ادامه تحصیل به آمریکا مراجعه کنید.

 

  ویزای J1 : 

این نوع ویزا مختص پژوهشگران و دانشمندان و یا محققین میباشد که حداقل دارای مدرک لیسانس بوده و قصد آموزش بمدت چند هفته تا چند سال یا تحقیق در یک موسسه یا دانشگاه تحقیقاتی در آمریکا را داشته باشند .

افرادی که این نوع ویزا را دریافت مینمایند باید حداکثر 2 سال پس از اتمام دوره به کشور خود بازگردند.

 

ویزای H3 :

این نوع ویزا برای افرادی مناسب می باشد که قصد دارند برای یک دوره آموزش مرتبط با شغل خود به کشور آمریکا سفر نمایند این نوع ویزا نمیتواند برای آوزش پزشکی یا تخصصی یا اشتغال به کار در آمریکا استفاده گردد . برای دریافت این نوع ویزا متقاضی باید از طرف یک نهاد یا سازمان دعوت شود تا در امور مربوط به شغل دوره تخصصی را طی نماید لازمه دریافت این ویزا این است که دوره مورد نظر نباید در کشور فرد متقاضی وجود داشته و برگزار شود . از جمله مواردی که میتوان برای این نوع ویزا اقدام کرد امور مربوط به ارتباطات ، کشاورزی ، امور مالی میباشد .    

 

ادامه دارد...